Administracions

El Pla de Mobilitat Sostenible de Tavernes aconsegueix un accèssit dels premis Conama

El guardó reconeix les iniciatives i accions de sostenibilitat dels municipis xicotets i mitjans

Dilluns 19 de novembre, es van fer públics els municipis que han aconseguit els premis i els accèssits dels premis nacionals Conama 2012, del Congrés Nacional de Medi Ambient, on aquesta localitat de la comarca de la Safor competia dins de la categoria entre 5.000 i 30.000 habitants.

Abans de la publicació del premi, Tavernes havia arribat al tercer lloc del rànquing de votació en línia en la web de la Fundació Conama.

Els premis a la sostenibilitat de la Fundació Conama pretenen donar visibilitat als projectes d'àmbit local que puguen servir d'exemple a altres localitats de l'Estat espanyol i reconèixer de forma pública el treball dels municipis o entitats locals que contribuïsquen a avançar cap a un futur model de desenvolupament sostenible.

La Fundació Conama és una organització independent i sense ànim de lucre, que promou l'intercanvi de coneixements per a un desenvolupament sostenible. Va ser creada sota el protectorat del Ministeri de Medi Ambient per a encarregar-se de l'organització del Congrés Nacional de Medi Ambient, trobada biennal que es celebra des de l'any 1992, de les sigles de la qual pren el nom Conama.

El Congrés Nacional de Medi Ambient tindrà lloc del 26 al 30 de novembre a Madrid. El dimecres 28 l'Ajuntament de Tavernes rebrà el premi i presentarà les particularitats del PMS, juntament amb els altres municipis guanyadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.