Administracions

Ingressos per collites a la Diputació de Lleida

La Diputació de Lleida preveu uns ingressos de 80.000 euros pel rendiment de les seves finques agrícoles, que en els darrers anys ha posat a plena explotació. Incorporar els beneficis d'aquestes collites forma part del paquet de mesures d'estalvi i de nous ingressos que l'ens provincial ha previst per reduir la despesa corrent.

La Diputació té ara en explotació una sèrie de terrenys al Segrià i darrerament ha ampliat en dues hectàrees la superfície de cultiu d'ordi i panís a la zona de les Canals de Lleida. També a la finca de la Devesa a Maials s'ha posat en funcionament un camp experimental d'ametllers i un altre de cultiu de tòfones amb alzineres inoculades.

A part d'aquests singulars ingressos, la Diputació també ha previst un estalvi global d'1,5 milions per l'any vinent gràcies a la renegociació del contracte de telefonia de la corporació, de la millora de l'eficiència energètica de les seves instal·lacions, de la reducció de lloguers, la disminució de papers per un major ús de les noves tecnologies, centrals de compres o pel fet de deixar de pagar l'IBI de l'edifici de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, ja que n'està exempt perquè es tracta d'un edifici catalogat i històric. També hi ha ingressos menors com ara les taxes per rodatges, com ja va publicar aquest diari, o pel lloguer de la finca de Bon Repòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona