Administracions

Tiana farà una prova pilot de reforma horària

L'Ajuntament de Tiana participarà en una prova pilot per aplicar la reforma horària a l'administració local. El projecte ha estat presentat als treballadors municipals pel diputat al Parlament Fabián Mohedano, impulsor de la campanya Ja és hora i autor del llibre 100 motius per a la reforma horària. Aquests dies s'està fent el primer pas amb la distribució d'uns qüestionaris sobre els hàbits horaris que les persones que treballen a l'Ajuntament han d'emplenar.

A partir de les respostes que donin els treballadors municipals, es farà un diagnòstic de la situació actual de l'administració local de Tiana, pel que fa a la gestió del temps, i es dissenyarà un pla de treball amb propostes de millora que poden incloure aspectes com ara la durada de les reunions i l'hora en què es fa la pausa per dinar.

Un cop elaborat el pla de treball, caldrà que el consistori assumeixi les propostes i estigui disposat a posar-les en pràctica.

Des de l'equip de Mohedano expliquen que va ser el mateix Ajuntament que es va posar en contacte amb ells per explicar-los que estaven interessats en el tema i per mirar de trobar vies que permetin l'aplicació de la reforma horària a Tiana. Altres municipis l'estan aplicant de forma parcial, com és el cas de Vilafranca del Penedès i Prats de Lluçanès, on es fa en l'àmbit de la restauració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia