Medi ambient

MONTCADA I REIXAC

Retiren abocaments de fibrociment

L'Ajuntament de Montcada i Reixac va retirar tres abocaments il·legals de fibrociment que van requerir la contractació d'una empresa especialitzada, ja que es tracta d'un procés “complex” i “delicat”. Els tres punts del municipi d'on s'han retirat els abocaments de fibrociment són a prop de la riera de Sant Cugat, al barri de Terra Nostra, a l'accés a la font del Tort i al carrer Llevant, a la Ribera. El fibrociment és un material que cal tractar de forma especial i aïllar per evitar la proliferació d'elements contaminants a causa de les partícules que emet en trencar-se. El contracte de l'empresa especialitzada suposarà un cost de 3.000 euros per intervenció a l'Ajuntament, raó per què el consistori demana la col·laboració ciutadana per localitzar les empreses o persones infractores.

D'altra banda, la policia local també va obrir tres expedients sancionadors al gener per diferents abocaments a la via pública, el més destacat en una empresa del polígon industrial Hermes. La investigació es va iniciar arran d'una fotografia que els va facilitar un veí; entre les deixalles, els agents van trobar-hi documents i materials dels possibles autors dels abocaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia