Construccions en sòl rústic

El catàleg del paisatge de les Terres de l'Ebre té en compte les construccions en sòl rústic que hi ha al territori, aquelles petites construccions que hi ha escampades i que el govern es proposa regular. En aquest sentit, el document recomana que es desenvolupen els instruments de planificació urbanística que puguen regular les construccions en sòl rústic, entenent que aquesta realitat representa una peculiaritat en part del territori a més d'una oportunitat per a la gestió del paisatge, especialment en aquells indrets en què l'activitat agrària està en retrocés. Al delta de l'Ebre, les terrasses fluvials de l'Ebre, els vessants de Tivenys i el coll de l'Alba, el litoral del Baix Ebre i els Burgans, el catàleg considera que es podria estudiar la possibilitat de permetre aquestes construccions, a partir d'uns criteris de densitat i la incorporació de mesures de protecció paisatgística.

Enderrocar naus en desús

El catàleg també inclou un apartat dedicat als polígon industrials i identifica els principals sectors d'activitat econòmica de les Terres de l'Ebre, entre els quals hi ha el Catalunya Sud. Se suggereix identificar les naus industrials en desús i plantejar possibles solucions, fins i tot enderrocar-les.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona