Multen un regidor de Susqueda que va omplir la piscina en temps de sequera

El regidor de CiU de Susqueda Oriol Ortín, a l'oposició, haurà de pagar una multa de 750 euros per haver suposadament omplert la piscina amb aigua de la xarxa durant el període que a Catalunya hi havia vigent el decret de sequera. L'Ajuntament va multar Ortín fa mesos i va posar a les mans del Consell Comarcal de la Selva la recaptació, però Ortín no hi va estar d'acord i va interposar un recurs contenciós administratiu. Ara, el jutge ha determinat que Ortín ha de pagar els 750 euros de la multa. La sentència no es pot recórrer en contra, assegura la tinent d'alcalde de Susqueda, Eva Viñolas (JpS-AM).

Ortín, però, ofereix una visió del tot diferent. «És clar que no la vaig omplir!», va dir ahir, i tot i que admet que hi ha una sentència que el condemna, assegura que hi ha recorregut en contra al Tribunal Suprem, contradient les paraules de Viñolas. A més, Ortín esgrimeix una resolució del Síndic de Greuges que, segons afirma, li dóna la raó en el sentit que s'ha de preservar la presumpció d'innocència.

D'altra banda, dos ciutadans asseguren que han denunciat Ortín a l'Agència de Protecció de Dades per haver repartit documents del catàleg de masies on sortien dades cadastrals entre el públic en el darrer ple. Ortín assegura que no en té constància, però es defensa afirmant que són dades públiques i que el catàleg el pot consultar tothom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona