Medi ambient

Prop de 30 carreteres afectades pel temporal

A la majoria de vies el problema són les inundacions o arbres caiguts pel vent

En alguns punts de la xarxa viària és necessari l’ús de cadenes

Prop de 30 carreteres tenen algun tipus d’afectació a causa del temporal Glòria, segons ha informat el Servei Català de Trànsit aquest dimarts.

A la majoria de vies el problema són les inundacions o arbres caiguts pel vent. Així, hi ha acumulacions d’aigua que impedeixen la circulació a la C-35 entre Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera, a la C-31 a Ullà, a la C-260 a Roses i a la GI-643 a Torroella de Montgrí. A més, la TP-3311 està inundada a Santa Bàrbara en sentit sud, i a la C-32 hi ha dos carrils tallats a Castelldefels en sentit sud. També hi ha afectació viària a la C-17 a Tagamanent.

La caiguda d’arbres talla la TV-3031 a Tivissa, la T-734 a Marçà i la C-1413a a Sentmenat. En el cas de la T-202 a la Nou de Gaià el que hi ha caigut és un pal elèctric. També es fa pas alternatiu a la BV-5111 a Arenys de Munt per obstacle a la via. A la BV-2005 a Torrelles de Llobregat hi ha hagut despreniments de terra i arbres i també està tallada. També s’ha vist afectada la GI-531 per una esllavissada a Sant Gregori que ha obligat a donar pas alternatiu als vehicles. El vent també ha obligat a interrompre la circulació a la BV-4024 al Coll de Pal. L’N-II ha quedat col·lapsada entre Figueres i La Jonquera a conseqüència d’un accident que s’ha produït a l’AP-7 i que ha causat fins a 7 km de congestió..

D’altra banda, és obligatori utilitzar cadenes a la GIV-5201 a Viladrau, la GI-521 a Riudaura, la GI-501 a Agullana, la T-330 a Arnes, la T-334 a Horta de Sant Joan, la BV-4031 a Castellar de n’Hug i la C-153 a Rupit i Pruit. A l’N-260 està restringit el pas a vehicles pesants entre Ribes de Freser i Urtx. La C-38 ha estat tallada per neu a Molló, però s’ha pogut reobrir al trànsit tot i que és necessari l’ús de cadenes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona