Medi ambient

La fiscalia investiga Medi Ambient i l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert per la construcció d'un hotel a la serra d'Irta

El grup ecologista Gecen, autor de la denúncia, afirma que l'hotel s'ha construït il·legalment amb el consentiment administratiu i demana que es depuren responsabilitats

La fiscalia de Castelló investiga l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert i la conselleria de Medi Ambient per la presumpta comissió d'un delicte contra l'ordenació del territori en la construcció de l'hotel Villa Adelfos, dins el parc natural de la serra d'Irta.

El grup ecologista Gecen, que va ser el que va presentar la denúncia a la fiscalia, assegura que l'hotel s'ha construït il·legalment amb el “coneixement i consentiment” de la conselleria i de l'Ajuntament, “que no en poden al·legar desconeixement”. Segons Gecen, l'hotel s'ha construït sense llicència d'obres, i tampoc té ni llicència d'obertura, ni d'activitat. “Però es diu que és un alberg, que per a funcionar com a tal sí que té llicència des de fa anys, tot i que és un hotel”.

Gecen demana la demolició immediata de les obres realitzades —augment de la volumetria de l'edifici principal, un restaurant, piscina i construccions auxiliars— , així com la restauració de la zona a l'estat anterior a les obres, inclosa la restauració vegetal i dels moviments de terra efectuats per construir-hi aparcaments. També demana responsabilitats penals per als autors de la construcció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona