Medi ambient

Jornades informatives al Parc Natural de Sot de Xera

Hi ha programades xarrades, tallers i descobertes ben diverses que promocionen aquest paratge natural

El Parc Natural de Xera i Sot de Xera, ha previst realitzar durant el cap de setmana del 16 i 17 de juliol, les IV Jornades Mediambientals. Una proposta divulgativa que posa en valor les bondats d'aquest paratge situat a les comarques de l'interior del País Valencià.

El programa previst, comença dissabte 16 de juliol a les 10 hores, amb una xarrada sobre el que és i el que significa aquest Parc Natural, vist des de dins. L'encarregat de desenvolupar aquesta primera xarrada, és l'equip tècnic del propi Parc.

Durant aquesta jornada i en règim de matí i vesprada hi ha previstos diverses xarrades sobre la realitat dels galàpets i els mamífers existents dins del perímetre del parc. En la vesprada, s'assistirà als tallers de confecció de sabons, a l'artesania del palmito i a la construcció de caixes niu.

Per a diumenge, hi ha una ruta guiada pel caminal local de Xera a fi de fer la descoberta dels millors indrets del Parc Natural. L'activitat s'ha programat entre les 9 i les 12 del matí, a fi que els participants no patisquen les rigors de l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.