Medi ambient

Un incendi calcina part de la zona del molí l'Ombria de Banyeres

La ràpida intervenció dels mitjans terrestres i aeris va possibilitar la seua extinció en pocs minuts

L'incendi declarat cap a les 13.30 hores d'ahir diumenge en els voltants de la zona d'acampada del molí l'Ombria de Banyeres de Mariola ha calcinat una superfície aproximada de 1.000 m2 de bancalada erma sense que es coneguen les causes del sinistre, segons la informació facilitada per la Policia Local , encara que tot apunta a una possible negligència després d'haver-se iniciat el foc a la vora del camí d'accés al recinte.

Al lloc del succés van acudir 2 brigades antiincendis, així com dos hidroavions i un helicòpter que a penes van haver d'actuar a causa de la diligència amb què van actuar els mitjans terrestres, pel que el foc va quedar controlat i extingit passades les 14 hores.

Amb aquesta ja és l'enèsima vegada que els voltants de la zona d'acampada del molí l'Ombria s'han vist amenaçats per diversos conats d'incendi en la present temporada, resultant destacable que en aquesta ocasió el foc va ser controlat a escassa distància d'una empresa tèxtil situada a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.