Medi ambient

La Confederació Hidrogràfica multa l'Ajuntament de Torrent

Els socialistes asseguren que s'han de pagar 8.000 euros degut a la caòtica gestió del PP

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha comunicat la resolució d'un expedient sancionador a l'ajuntament de Torrent per la instal·lació d'una tanca il·legal en el Barranc de la Canyada de la Serra.

La sanció interposada supera els 8.000 euros i obliga la municipalitat a reparar les malifetes i retornar la zona al seu estat inicial, la qual cosa augmentarà bastant la quantitat de la multa anunciada.

Segons s'ha sabut, el tancat instal·lat al llit del barranc ha provocat danys al domini públic hidràulic per més de 3.500 euros.

El síndic portaveu dels socialistes torrentins, Andrés Campos, ha assegurat que en cas de sumar totes les multes i sancions que l'Ajuntament ha rebut durant els darrers anys, ”es podria crear un pla d'ocupació municipal dotat amb més de 80.000 euros”. Amb aquesta quantitat es podria contractar 90 persones durant sis mesos o el que és el mateix, mantenir unes ajudes a la contractació a fons perdut per a més de 400 persones.

Per aquesta raó el síndic socialista ha demanat la convocatòria d'una junta de portaveus per tal d'aclarir aquests temes i exigir responsabilitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.