Medi ambient

Santa Susanna, premiada per haver recollit més vidre del previst

Santa Susanna ha estat distingida amb el premi estatal Iglú Verd, que entrega l'empresa Ecovidrio, per haver superat un 13% el reciclatge de vidre aquest estiu. En concret, ha recuperat 159.938 quilos de vidre.

El municipi es va adherir el mes de juliol passat a la campanya d'Ecovidrio per fomentar la recollida d'aquesta fracció entre els grans productors, com són els hotels, els restaurants i els locals d'oci. La campanya va consistir a ampliar el nombre de contenidors verds instal·lant-ne trenta de nous a la zona turística i lliurant 128 cubells amb rodes als establiments, a banda d'intensificar la informació sobre els avantatges de la separació de les escombraries i els beneficis que comporta per al medi ambient. Segons les dades de reciclatge de Santa Susanna corresponents al 2014, els seus habitants van reciclar en total 246.029 quilos de vidre, és a dir, cada ciutadà va reciclar de mitjana 74,71 quilos. Actualment, la població disposa de 41 contenidors verds, destinats a aquesta fracció.

El lliurament del premi es farà dilluns al matí a Santa Susanna i serà a càrrec de la gerent d'Ecovidrio a les Balears i Catalunya, Sílvia Mayo, que entregarà el guardó a l'alcalde de la població, Joan Campolier (AiS). També hi haurà la presència del conseller delegat de Medi Ambient del Consell Comarcal del Maresme, Josep Triadó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia