Medi ambient

El veí de la granja Pifarré els deixa sense aigua

José Luis Plaza, alcalde de Barbens (Pla d'Urgell) i veí de Ramaderia Pifarré, l'explotació de vedells de l'Horta de Lleida, ha tallat l'abastament d'aigua a la granja, deixant el reg i l'abeurador del bestiar secs. L'acció hostil s'ha executat, a més, sense autorització de la Junta de Sequiatge ni de l'Ajuntament de Lleida, segons denuncia la família Pifarré. Aquesta va exigir ahir solucions i resolucions urgents de l'administració per restablir la normalitat.

Ramaderia Pifarré va organitzar ahir una acció reivindicativa on desenes de persones amb galledes van recollir l'aigua del canal per portar-la cap als abeuradors dels vedells.

La família Plaza, que protagonitza aquest nou episodi en l'enfrontament amb els Pifarré, ja va intentar fa mesos tallar aquest subministrament d'aigua, però la Junta de Sequiatge de l'Horta ho va impedir. L'excusa dels Plaza per deixar sense aigua la granja és que la canonada passa pel seu terreny, però ha tallat part del subministrament en un espai que no és de la seva propietat, segons els Pifarré.

Fa setmanes, els Plaza també van intentar el tancament de la granja reclamant, però la Paeria ho va desestimar. A més, els tècnics municipals van detectar anomalies en la documentació dels Plaza. El conflicte neix el setembre del 2015 en tallar el camí principal d'accés a la granja i sense autorització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona