Medi ambient

Medi ambient

Alella ja té el catàleg dels seus camins

Se n'han inventariat 49, que sumen un total de 40 quilòmetres

Alella ja té catalogats els seus camins municipals. La compilació, a càrrec de la Diputació, va ser lliurada a l'alcalde, Andreu Francisco (ERC), pel diputat d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Jordi Fàbrega (ERC). Per a aquest treball s'han inventariat 49 camins que sumen un total de 40 quilòmetres, escollits d'acord amb les indicacions dels tècnics encarregats de la redacció i del mateix Ajuntament.

De cada camí s'ha confeccionat una fitxa resum amb les dades identificatives com ara el codi, nom, extrem, topònim i situació, i també les dades generals d'estat, longitud, amplada, tipologia (camí forestal, pista forestal, camí rural, corriol o sender) i si existeix alguna restricció de circulació. El treball es completa amb una descripció acompanyada de fotografies i un perfil de cada camí. Aquest catàleg és un document que analitza els trets fonamentals del conjunt de vies municipals existents en el terme municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia