Administracions

Economia

Assessorament en les clàusules abusives

La Diputació i l’ICAB assessoraran gratuïtament en les reclamacions

La Diputació de Barcelona i el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona van presentar ahir un conveni de col·laboració que oferirà assessorament en les reclamacions per les clàusules abusives dels bancs en préstecs i crèdits hipotecaris. El conveni inclou el desplaçament d’un advocat als Serveis Públics de Consum de les comarques de Barcelona per atendre de manera individualitzada i gratuïta les consultes dels consumidors amb cita prèvia.

El degà en funcions del Col·legi de l’Advocacia, Oriol Rusca, va afirmar que l’acord “ha aplegat mitjans per defensar els drets de les persones”. Segons la presidenta de la Diputació, Mercè Conesa, reforça el servei d’atenció per “garantir el servei al ciutadà”. Aquest primer conveni cobrirà 22 serveis públics de consum a l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf i el Maresme. Els consumidors podran concertar visites durant noranta dies hàbils fins al desembre, a excepció de l’agost. El servei s’oferirà 350 hores cada mes.

La Diputació pretén estendre l’assessorament als 311 municipis de la demarcació. Preveu la firma de convenis amb el Col·legi d’Advocats de Granollers, Manresa, Mataró, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Vic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia