El carril bici de l'avinguda Jaume Morató de Cardedeu canvia de costat

El carril bici de l'avinguda Jaume Morató de Cardedeu es modificarà i es pintarà tocant als instituts, una mesura que pretén millorar la seguretat dels ciclistes. A més, s'ampliarà amb un carril de pujada i un de baixada, quan fins ara hi havia un sol carril per a les dues direccions. Avui comencen les tasques de pintat dels nous carrils, i es preveu que s'allarguin entre 8 i 10 dies, sempre que la climatologia ho permeti. Amb aquest canvi, les places d'aparcament que fins ara hi havia en aquest tram de l'av. Jaume Morató es traslladen a l'avinguda Mare de Déu de Montserrat, i a més se'n crearan més de noves. Tots aquests cavis han estat acordats en el marc de la Comissió per a la Mobilitat i la Millora urbana, formada per representants de les AMPA, direccions de les escoles, veïns, entitats i partits polítics.

D'altra banda, coincidint amb aquesta actuació, l'equip de la Policia de proximitat durà a terme una campanya de conscienciació sobre l'ús correcte del carril bici i dels drets i deures dels usuaris del carril adreçada a l'alumnat dels instituts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona