Foment aprova destinar 43,5 milions d'euros a la millora de la N-260 a Gerri de la Sal

El Ministeri de Foment ha aprovat el projecte de millora de la carretera N-260 –Eix Pirinenc- al municipi de Gerri de la Sal (Pallars Sobirà), segons s'ha publicat aquest dilluns al BOE. Foment destinarà 43,5 milions d'euros per condicionar un tram de 2.230 metres d'aquesta carretera amb l'objectiu d'evitar que els vehicles que es dirigeixen al Pirineu de Lleida passin per l'interior del casc urbà de Gerri. El projecte preveu construir a l'oest de Gerri un túnel de 976 metres de llarg i un viaducte de 96 paral·lel a la N-260. A més, es projecta un pont sobre el rierol d'Ancs de 33,8 metres i un pas inferior al quilòmetre 1,630 per donar accés a les finques del marge esquerra de la nova carretera.

El projecte també preveu la construcció d'una intersecció d'accés a Gerri de la Sal pel sud. Es tracta d'una intersecció completa amb carrils centrals d'espera. Al nord de Gerri, s'allargarà el tram de sortida a l'Ermita d'Arboló. A més, es preveu construir camins de servei per tal de garantir la continuïtat de la xarxa de camins agrícoles i veïnals així com permetre l'accés a totes les propietats pròximes a la carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.