De Lleida a París en avió

Vueling farà vols a la capital francesa des de l'aeroport d'Alguaire

Quatre ciutats europees i tres companyies aèries. Aquesta serà l'oferta d'arrencada de l'aeroport de Lleida-Alguaire, segons va anunciar ahir el conseller Nadal en una visita a l'aeroport d'Alguaire. Una destinació serà París. L'oferirà la companyia Vueling amb dos freqüències a la setmana.

De les altres tres destinacions, només ha transcendit que dos d'elles seran ciutats europees de l'espai Schengen (bàsicament la Unió Europea excepte la Gran Bretanya i Irlanda) i els oferirà la companyia irlandesa Ryanair. Aquestes rutes tindran una freqüència de tres vols a la setmana. L'altre destinació que s'oferirà des d'Alguaire serà una destinació marítima de l'Estat espanyol. El conseller Nadal no ha volgut dir el nom de la destinació ni la companyia perquè això ho vol fer l'empresa d'aquí a uns dies.

Els vols tendiran a concentrar-se el cap de setmana, segons va avançar Nadal, tot i que el conseller no descarta que a mesura que es generi demanda s'aniran estenent a la resta de la setmana.

L'aeroport estarà operatiu a partir del 14 de gener. El dia 17 de gener es farà la inauguració oficial. Les rutes anunciades ahir per Nadal entraran en funcionament

Nadal també va anunciar que hi ha «converses molt avançades» perquè companyies de vols xàrter britàniques estableixin rutes amb Alguaire amb vista al turisme d'esquí del Pirineu la temporada vinent. Per a aquesta temporada és possible que hi hagi algun vol xàrter esporàdic destinat al turisme de neu i que vindria en tot cas de Portugal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.