Infraestructures i serveis

trànsit

infraestructures

Tona millorarà la mobilitat amb el nou accés nord a la C-17

La Generalitat s'ha compromès a fer realitat la demanda històrica de Tona de millorar l'accés nord a la C-17 amb la construcció d'una nova rotonda: “És una intervenció que s'ha de fer per dos motius. D'una banda, perquè els vehicles agrícoles que van per les vies de servei tinguin un punt per creuar la carretera i no haver d'entrar al poble, i de l'altra, per millorar un accés a la C-17 que és massa pronunciat”, explica l'alcalde Josep Salom. Aquesta intervenció, que tindrà un cost aproximat de mig milió d'euros, també comportarà la millora del ferm de les vies de servei paral·leles a la C-17 del municipi de Tona: “Estan en molt mal estat i fa anys que reivindiquem una intervenció”, remarca Salom.

L'obra l'assumirà íntegrament la Generalitat i està previst que el projecte es redacti i liciti de cara a la tardor vinent: “Si tot va com ha d'anar, d'aquí a un any s'hauria d'executar”, diu Salom, que amb aquesta obra té clar que es millorarà la mobilitat interna del municipi tonenc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia