Llena diu que la inversió en regadius a Rasquera «dóna futur al territori»

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, va visitar ahir el reg de suport de Rasquera. Segons el conseller, la inversió feta en regadius a Rasquera «dóna futur al territori, perquè els joves de la localitat hi trobin una opció el dia de demà». Tot i que aquest sistema de regadiu ja porta prop de dos anys en funcionament, darrerament s'ha dut a terme una actuació que ha suposat una inversió de 12 milions d'euros i que ha consistit en l'execució de tres pous, dues basses i dues xarxes de canonades de 153 quilòmetres per donar servei a 817 hectàrees de reg de suport, amb 462 preses parcel·làries per a 272 beneficiaris. La dotació prevista és de 1.587 metres cúbics l'any.

D'altra banda, des del Departament d'Agricultura s'estan desenvolupant diverses actuacions en matèria de regadiu a les Terres de l'Ebre, algunes fases de les quals ja estan en servei, mentre les altres s'executaran en els propers exercicis. La superfície total supera les 66.330 hectàrees, i entre aquestes obres destaquen regadius com ara el de la Terra Alta, Aldea-Camarles, el de Xerta-Sénia, la modernització dels regadius de la comunitat de regants del Canal de la Dreta de l'Ebre, del Delta Esquerre de l'Ebre i de la comunitat de regants Sant Jaume de la Torre de l'Espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona