Unes noves instal·lacions esportives es posaran en marxa a Bellreguard

En breu, el poble de Bellreguard tindrà l'oportunitat de començar a gaudir de les noves instal·lacions construïdes a la zona esportiva.

Amb la imminent inauguració de l'edifici multiusos i els vestuaris annexos al camp de futbol, s'haurà aconseguit completar la primera fase d'un ambiciós projecte que persegueix convertir les obsoletes i abandonades instal·lacions esportives en un espai modern, funcional i amb molta activitat.

El nou edifici albergarà un xicotet gimnàs a la planta baixa i el servei de consergeria de tota la zona esportiva. La primera planta es destinarà per al despatx de la regidoria d'esports i joventut, les oficines de l'agrupació esportiva i una sala de reunions per a unes quaranta persones. La superfície d'esta primera planta permet l'ampliació del nombre de despatxos en el futur.

Els nombrosos afeccionats a l'esport en aquesta localitat de la comarca de la Safor esperen amb il·lusió que es pose en marxa aquesta infraestructura esportiva que ampliarà les expectatives de tot el col·lectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.