Torrent obre el termini per a sortejar 118 habitatges protegits en tres promocions

L'empresa pública Nous Espais, ha convocat un nou concurs públic per a l'adjudicació per sorteig de 118 habitatges protegits de nova planta que s'afigen als que encara estan pendents d'entrega.

Entre els nous habitatges a sortejar hi ha 20 que pertanyen a una promoció privada de renda lliure que han decidit la qualificació a habitatges protegits.

Del conjunt de promocions previstes, dues d'elles estaran promocionades pel propi ajuntament, amb 98 pisos. D'aquesta manera es pretenen evitar els problemes que darrerament havien sorgit amb alguna promotora i constructora en el termine de l'obra que havia d'entregar-se fa temps.

Aquestes dues promocions directes de Nous espais han rebaixat els preus oficials amb un estalvi d'entre 7000 i 15000 euros per cada habitatge.

Segons sembla, l'objectiu de la municipalitat torrentina és el d'oferir a promotors i particulars, la possibilitat a subscriure convenis per a reconvertir habitatge lliure en pisos protegits de règim general. Es tracta doncs, dels primers pisos que l'Ajuntament de Torrent treu al mercat sota aquesta modalitat.

Al sorteig anunciat podran presentar-se tots els ciutadans i ciutadanes de Torrent, sense imitació d'edat, amb la qual cosa, hi haurà persones de més edat que necessiten accedir a una vivenda en condicions econòmiques més favorables, que ho podran fer.

El termini de presentació de sol·licituds davant la municipalitat torrentina, conclou el proper 12 de febrer.

Compte amb el que fem

PERE ROSSELL

No resulta gens fàcil promocionar la construcció des de les municipalitats sense que s'alce l'orella que fa l'advertiment de l'especulació. Els ajuntaments no són constructores ni promotores. Els ajuntaments són organismes que han de gestionar la vida social, política, cultural i econòmica del poble, però sense ser part ni jutge.

Amb aquesta oferta que realitza la municipalitat torrentina cal anar molt en compte perquè sempre hi haurà algú que eixirà esguitat. Que li ho pregunten sinó als joves propietaris que encara esperen que els hi donen la clau dels pisos que fa vora un lustre van resultar guanyadors. Que els hi ho diguen a aquestes joves parelles que ara els hi demanen 24000 euros si volen ocupar les cases que els hi havien promès.

La Casa Gran no pot fer de jutge i part i sobre això ja s'ha escrit molt i relacionat amb l'empresa municipal Nous Espais. Compte, compte amb el que fem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.