Infraestructures i serveis

Continuen els talls a diferents punts de la xarxa viària catalana

Els manifestants han interromput el pas de vehicles durant gairebé tres hores

Afectacions a les principals vies catalanes

Vies com la C-17 han patit interrupcions en diferents punts al llarg del dia

Les manifestacions a la xarxa viària catalana com a conseqüència de les protestes un cop s’ha conegut el contingut de la sentència s’han generalitzat al llarg del dia.

La C-17, l’AP-7, la C-31 en sentit Aeroport, la B-210 a Gavà, la C-63 a Anglès, la N-II a Mataró, l’N-240 a Valls, o la C-31en direcció a l’Aeroport han patit talls al llarg de la tarda.

En el cas de vies com la C-17 o l’AP-7, els talls s’han produït a diferents trams de les vies i en diferents moments del dia dificultant així el tràfic rodat de manera generalitzada. A Girona, centenars de manifestants tallen l’AP-7 des de poc després de dos quarts de cinc de la tarda a l’altura de Girona Sud per protestar contra la sentència del Tribunal Suprem. Els manifestants, que han començat les mobilitzacions al centre de Girona, han anat després fins al polígon de l’Avellaneda on han tallat el trànsit ferroviari tant del tren convencional com de l’AVE. Una estona després, han decidit aixecar aquest tall. Han cremat barricades a les dues vies, que en aquest punt discorren paral·leles, per interrompre més estona el pas de trens. Després, han anat caminant fins a l’AP-7 per tallar la circulació en els dos sentits. Segons la darrera actualització del Servei Català del Trànsit a les quatre de la tarda, a les comarques gironines es mantenen talls a l’enllaç entre la C-31/C-252 amb la Gi-634 a Verges i la C-63 a Anglès.

Cap a dos quarts de vuit del vespre, el Comitè de Defensa de la República ha anunciat que s’aixeca el tall de l’AP-7 a la sortida Girona Sud i ha instat els centenars de manifestants a afegir-se a la concentració de les vuit del vespre a la plaça U d’octubre. El tall ha començat poc després de dos quarts de cinc de la tarda i ha durat gairebé tres hores. Durant la protesta, han vinclat tanques de l’autopista per barrar el pas i han col·locat fusta i canyes a la carretera. Els manifestants han anat a tallar l’AP-7 després d’interrompre el pas de trens d’alta velocitat i de rodalies.

Una altra de les vies que han patit ha estat l’autovia de Castelldefels. En aquest cas, a conseqüència dels talls en el servei ferroviari de la línia 9 del Metro i de la línia R-2 de rodalies que uneixen Barcelona amb les terminals dl Prat, la gent que responia a la crida feta a les xarxes socials pel Tsunami Democràtic ha acabat per desplaçar-se fins a l’aeroport del Prat caminant per l’autovia, fet que ha obligat a tallar el trànsit en sentit sud des de Barcelona.

A les 21 h encara hi havia afectacions a la C-58 a Ripollet en direcció sud, la C-17 a Montcada en tots dos sentits, i també a Vic, a la C-59 a Castellterçol, a les vies d’accés a l’aeroport del Prat, a la C-1411a a Castellbell i el Vilar o la C-12 a Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona