Infraestructures

infraestructures

La Cellera i Anglès volen el pont penjat

Administracions com ara el Consell Comarcal, la Diputació i l'ACA els donen suport

Perquè dues poblacions se sentin més a prop l'una de l'altra a vegades no calen grans infraestructures sinó que sovint, com és el cas de la Cellera de Ter i d'Anglès, n'hi havia prou amb l'humil pont penjat sobre la riera d'Osor per anar d'una població a l'altra caminant i sense haver de fer una gran volta.

Ara, els dos ajuntaments, juntament amb el Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona, l'Agència Catalana de l'Aigua, els consorcis Alba-Ter i Ter-Brugent i Aigües Ter-Llobregat, demanen que es restitueixi després que caigués, el dia 18 de l'agost passat, a causa del seu mal estat.

Aquest pont es va fer l'any 1966 per facilitar els treballs de construcció de la canonada de 56 quilòmetres per portar aigua de l'embassament del Pasteral a Cardedeu (Vallès Oriental). Acabades les obres, el pont va ser molt aprofitat tant per veïns de la Cellera que anaven a treballar a les fàbriques tèxtils d'Anglès, com pels agricultors que tenien terres de conreu a l'altra banda de la riera.

També es va convertir en un lloc molt freqüentat per passejar o per fer excursions escolars fins a la Font Picant vorejant la riera d'Osor, d'especial interès natural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.