Infraestructures

L'Eliana instal·la nous contenidors soterrats al casc urbà

L'Ajuntament de l'Eliana ha iniciat la instal·lació de noves unitats de contenidors soterrats de residus en el centre urbà. Els treballs a realitzar comprenen la substitució dels actuals contenidors de superfície situats al carrer Puríssima i al carrer Forces Armades per illes de dipòsit subterrani proveïdes de 5 recipients de 3 m³ de capacitat cadascun. Amb això, es minimitzarà l'impacte visual produït pels contenidors en superfície, s'incrementarà la seguretat vial, a l'evitar-se el desplaçament dels mateixos, es reduirà la freqüència de recollida i es milloraran la higiene i neteja viàries.

De les cinc unitats previstes en cada illa, dues seran destinades a la recollida selectiva de fracció orgànica i de rebuig, una a envasos lleugers, una a paper-cartró i altra per a vidre. També es completarà l'illa que l'ajuntament va instal·lar en 2003 al costat del carrer Verge del Carmen, incorporant un contenidor soterrat addicional per a paper-cartó. L'actuació que s'emmarca en el Pla Confiança té un termini d'execució de 2 mesos i un pressupost de 100.000 €.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.