Infraestructures

vilassar de dalt

Obren les pistes on van trobar una necròpolis

En una segona fase, s'habilitarà l'edifici on hi ha el gimnàs

Vilassar de Dalt obre demà les noves pistes d'atletisme, on l'any passat es va trobar una necròpolis de l'època romana. Va ser durant les tasques de construcció de l'equipament esportiu, que els treballadors hi van detectar una trentena de tombes. “Són de planta circular, estan excavades al subsòl i distribuïdes de forma aleatòria excepte quatre, situades entorn d'un petit dipòsit fet de pedra i morter de calç”, explicava llavors un dels arqueòlegs responsables de l'excavació, Enric Ortega.

Les restes més destacables s'han preservat i ara es podran veure a la part central de la pista des d'una barana, que s'ha col·locat expressament per a l'ocasió. Altres elements s'exposen al Museu Arxiu.

Arrenca parcialment

L'equipament esportiu, que durà el nom de la vilassarenca Casilda Arnaiz, obre demà, però ho fa de manera parcial. De moment, només es podran utilitzar la pista i els lavabos. En una segona fase, s'obrirà l'edifici principal on hi haurà la recepció, els vestidors, el magatzem de material, la sala de reunions i el gimnàs. L'horari serà de vuit del matí a deu de la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.