Els tècnics no saben quan es podrà reobrir la A-2 en direcció Lleida

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, ha reconegut aquest dimarts a Lleida que els tècnics no saben quan es podrà reobrir el tram de la A-2 que fa tres setmanes que està tallat al trànsit en direcció Lleida, després que es detectessin esquerdes a la muntanya situada entre la Panadella i Argençola (Anoia). Segons Rangel, a hores d'ara s'està desmuntant el talús del marge esquerra de la A-2 a la sortida del túnel del Violí, al terme municipal de Montmaneu (Anoia) «per comprovar quants metres quadrats de sorra cal treure». Rangel ha negat rotundament que el govern espanyol i els tècnics sabessin, quan es va inaugurar l'autovia, que aquest talús era inestable i que suposava un perill.

05.05.2009 17.33 h // Laura Cortés // ACN Ref. 488949

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Joan Rangel, ha explicat que l'autovia es va fer seguint les instruccions que els tècnics van trobar més apropiades fa cinc anys i que es va fer correctament ja que el talús 'ha aguantat quatre anys'.

Rangel ha destacat la ràpida actuació del govern espanyol quan es va sospitar el problema i ja ha anunciat que aquesta autovia, una de les principals carreteres que connecten Barcelona i Madrid, seguirà tallada mentre no es garanteixi la total seguretat de la circulació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona