Infraestructures

Tavernes de la Valldigna signa l'avantprojecte de la depuradora

Es tracta d'una infraestructura que ha de canviar el sistema de tractament de les aigües residuals del municipi

El contracte de redacció de l'avantprojecte i d'elaboració de projectes i documents complementaris, per a la construcció de la futura depuradora, s'ha signat a les dependències municipals. El contracte es va adjudicar el passat 17 d'octubre a la UTE Abacal Ingenieros Consultores, Integral i KM Proyectos.

Jordi Juan ha indicat que el passat 17 d'octubre, va adjudicar el contracte de redacció de l'avantprojecte i l'elaboració de projectes i documents complementaris per un import de 142.800 euros IVA exclòs. El termini d'execució és de 6 mesos i amb esta acció, l'Ajuntament de Tavernes avança els tràmits per a la construcció de la futura depuradora per part de la Generalitat.

Els pròxims passos a seguir seran la tramitació del Pla Especial junt amb el avantprojecte de la UTE, i al mateix temps es demanarà l'autorització d'abocaments a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. Després que este pla estiga aprovat per la Comissió Territorial d'Urbanisme, sols quedarà redactar i aprovar el projecte definitiu d'execució i expropiar els terrens afectats. D'eixa manera, la feina de l'Ajuntament estarà conclosa i dependrà exclusivament de Conselleria complir amb el conveni.

La firma del conveni obliga a EPSAR a finançar les obres, a la seua contractació i execució, així com al desmantellament de les actuals depuradores, que passaran a ser estacions de bombeig.

El conveni entre Ajuntament i EPSAR es va signar definitivament el 25 de febrer de 2009.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.