Infraestructures

La ronda de circumval·lació de Tavernes es troba un poc més a prop

Una representació municipal s'ha entrevistat amb el secretari autonòmic d'Infraestructures de la Generalitat valenciana

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat per la primera tinent d'alcalde i regidora d'Urbanisme, Mª Carmen Canet, i tècnics municipals de l'Ajuntament de la ciutat, s'han entrevistat amb el secretari autonòmic d'Infraestructures de la Generalitat Valenciana, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, a fi de tractar temes de gran importància per al municipi.

Segons s'ha sabut, s'ha tractat el tema de les obres de l'avinguda de la Marina de la platja de Tavernes. Unes obres pràcticament finalitzades, ja que s'espera que siguen lliurades a principis del pròxim mes de febrer.

El secretari d'Infraestructures ha assegurat que estarà present en el moment de realitzar el lliurament de l'obra, que ha suposat una remodelació completa de l'avinguda principal de la platja de Tavernes, i que han comportat una inversió de 1.700.000 euros, dins de les obres del Pla Confiança de la Generalitat Valenciana.

La ronda de circumval·lació de la ciutat ha sigut un dels punts principals de la reunió. El secretari ha destacat el fet que el projecte ja està acabat i, el més important, existeix una clara voluntat de dur-lo avant, i així ho va manifestar a l'alcalde i a la regidora.

En paraules de Victoriano, es tracta d'una obra prioritària per a la Conselleria d'Infraestructures, una consideració que ha sigut molt bé rebuda per l'Ajuntament de Tavernes. Això contribuirà, sens dubte, a augmentar els arguments esgrimits per a la futura canalització del riu Vaca, bàsica per a la construcció de la circumval·lació.

La reunió també va servir per a tractar el conveni de les obres i actuacions en el Parc de Cantalot. La primera fase de les obres les està realitzant l'Ajuntament, i les pròximes actuacions correspondran a la Conselleria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.