Infraestructures

baix camp

Obre al trànsit el sentit sud de l'A-7

Tres anys després de la seva construcció, ahir al migdia va quedar finalment obert al trànsit el sentit sud de l'autovia A-7 entre l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs. D'aquesta manera es podrà circular per aquest tram en tots dos sentits. Aquesta via de nou quilòmetres entre l'Hospitalet de l'Infant i la central nuclear de Vandellòs II es va acabar de construir l'any 2009, però estava tancada a la circulació a causa de l'esllavissament d'alguns talussos al coll de Balaguer, que ara s'han reforçat.

El Ministeri de Foment va adjudicar aquesta obra de reparació de talussos, i altres actuacions complementàries, a l'empresa CRC Obras y Servicios, el mes de maig de 2011, amb un import total de 4,8 milions d'euros. Amb això, s'eleva fins als 30 milions la inversió total en aquest tram de l'autovia. L'obertura d'aquest pas per l'autovia ajudarà a reduir el pas de vehicles pel coll de Balaguer, un punt negre que acumula nombrosos accidents a la carretera N-340.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.