Infraestructures i serveis

La distància entre el Pla i Aiguamúrcia s'escurça per les millores al camí

Els treballs de millora del camí que comunica els termes municipals del Pla de Santa Maria i Aiguamúrcia han permès escurçar el trajecte a la meitat: de 13 quilòmetres a només 7. Tot i que habitualment només està transitat per vehicles agrícoles, amb aquestes obres es facilita l'accés d'altres vehicles d'emergències o particulars.

El camí enllaça la carretera C-37 amb la carretera TP-2002. La superfície construïda ha estat de 26.940 m² i s'ha aprofitat per incorporar-hi senyalització horitzontal i dos senyals d'estop, a més d'un senyal de limitació de velocitat de 30 km/h.

Ahir al matí es va fer l'acte d'inauguració d'aquest tram reformat. Hi van assistir la presidenta del Consell Comarcal, Carme Mansilla; l'alcalde del Pla, Mateu Montserrat; el regidor de Sanitat, Agricultura i Camins d'Aiguamúrcia, Alfons Jorro; l'arquitecta, Adriana Cortasa, i un representant de l'empresa que ha realitzat l'obra, Cyopsa Sisocia SA. L'actuació, valorada en 15.749,99 euros, l'ha finançat el PUOSC.Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona