Els veïns de la Vall d'Àssua es queixen pel mal estat de la carretera LV-5253

Josep Font, veí de Llessui, explica que els trams de Sorre a Altron i de la Bastida són els més perillosos. Font explica que quan plou el terreny es mou i apareixen molts forats i bonys al ferm de la carretera. Font diu que aquests forats poden ocasionar accidents si per aquest punt es passa ràpid donat que el vehícle perd l'estabilitat. Molts dels conductors que ja coneixen els punts en mal estat de la via opten per envair el sentit contrari de la carretera per evitar els sots.

El Joan, conductor del bus escolar i del transport a la demanda, explica que passar per aquest punt tot i anar a una velocitat adequada pot ser perillós per l'estabilitat de l'autocar i més portant nens petits en època escolar.

Al nucli d'Altron (Pallars Sobirà) els veïns han demanat a la Diputació de Lleida, via Ajuntament de Sort, un pas de vianants a l'entrada del poble per poder travessar amb seguretat la via i diuen que se'ls ha denegat. Els veïns han de travessar la carretera per anar a tirar la brossa i els nens per anar a la parada del bus escolar que es troba a l'altra banda del poble. Tot i això s'argumenta que la zona on estan ubicats els contenidors i la parada de transport públic no està considerada nucli urbà motiu pel qual deneguen la col·locació d'un pas de vianants o bandes rugoses al terra per fer reduir la velocitat als vehicles que passen per aquest punt. Es tracta de la mateixa LV-5223 que rep les queixes dels veïns pel seu mal estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.