Infraestructures

Tavernes ha enllestit diferents obres en les escoles del poble

La regidoria d'Educació està realitzant millores de manteniment en els diferents centres educatius dins de les seues possibilitats econòmiques

Millorar i mantenir l'espai educatiu dels xiquets de Tavernes és una de les inquietuds de la regidoria d'Educació. Aprofitant els mesos d'estiu, i amb les primeres setmanes de curs, són moltes les actuacions realitzades i en execució en els centres educatius de la ciutat.

La regidora d'Educació Pilar Altur ha indicat que “el manteniment del centres educatius és necessari i imprescindible, i des de la regidoria treballem perquè les escoles de Tavernes estiguen en les millors condicions per als alumnes, fent el major nombre d'actuacions possible dins de les nostres dificultats pressupostàries”.

Així, entre altres actuacions de manteniment quotidià dels centres educatius, cal destacar la instal·lació que s'està efectuant de 15 aparells d'aire condicionat en el CP Alfàndec, comprats per l'AMPA, i de tres aparells més en el CEIP Magraner.

D'altra banda, s'ha fet una revisió de totes les rampes i patis de l'Alfàndec, a més d'un repàs del pati i un barandat en el CP San Miquel, així com diferents reparacions de fusta en els col·legis Magraner i Sant Miquel.

S'ha actuat en la tanca metàl·lica de la porxada de Divina Aurora, i cal destacar les reparacions d'alumini realitzades en cada centre. A totes estes actuacions cal afegir-hi les reparacions menors de manteniment de llanterneria, il·luminació i obra, a càrrec de la brigada municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.