Infraestructures

Afectats per les obres de l'eix i sense resposta

Una societat d'Arbúcies es queixa perquè el desdoblament els perjudica

Una societat d'Arbúcies, Coll de Ravell SA, considera que el desdoblament de l'eix transversal, completat el gener del 2013, ha perjudicat els seus negocis (una benzinera i un restaurant). Un portaveu de Coll de Ravell SA critica que ni la Generalitat ni la concessionària, Cedinsa, han tingut en compte el perjudici econòmic i de seguretat causat per les obres. “No hi ha interès de diàleg de la Generalitat; l'administració no respon”, lamenta.

Abans de les obres, una rotonda distribuïa el trànsit a tocar dels dos negocis. Cedinsa –segons l'afectat– es va comprometre a mantenir-la, però ara hi ha un encreuament, cosa que fa que els camions ocupin de tant en tant l'aparcament del restaurant per fer maniobres: “Estem pitjor que abans.”

Perillós, segons els Mossos

Un informe dels Mossos del mes de desembre del 2013 constata que, després de les obres, “la nova configuració ha augmentat la perillositat” de l'encreuament entre la GI-543 i la GIV-5411.

Les obres de millora de l'eix (C-25) haurien afectat la captació d'aigua per a les activitats de Coll de Ravell SA: “Només podem omplir el pou fins a la meitat.” El portaveu explica, a més, que les expropiacions per fer el desdoblament han acabat al jutjat i ja són al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Amb l'antic pla especial, les instal·lacions de l'empresa eren una àrea d'equipaments, i ara ja no ho són.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia