Infraestructures

Abertis treballa en el gran giratori que serà la connexió definitiva del peatge de Vilademuls

Un altre punt de l'N-II on s'està treballant, tot i que no es tracta exactament de cap dels projectes del Ministeri de Foment, és a Vilademuls, on Abertis està construint un gran giratori elevat, que serà la connexió definitiva entre l'N-II i el nou peatge de Vilademuls de l'AP-7, inaugurat a principis de juliol.

El director general d'Abertis, Josep Lluís Giménez, va explicar fa uns mesos que els canvis de Foment sobre el desdoblament de l'N-II havien fet modificar el projecte inicial de l'accés al peatge i havien obligat a incloure una rotonda elevada per poder fer la connexió entre la via estatal i el nou peatge. Giménez va assenyalar que aquest gran giratori no estaria fins al desembre i que això faria endarrerir l'entrada en funcionament del peatge. Finalment, però, Abertis va construir una connexió provisional per poder-lo inaugurar l'1 de juliol. Mentrestant, es continua fent el giratori elevat.

Fonts d'Abertis han explicat que les obres, que van començar al gener, les executen per encàrrec del ministeri. De fet, el projecte Orriols-Vilademuls del pla de l'N-II de Foment –un dels que s'ha d'adjudicar ja– té dues parts: els 2,3 quilòmetres d'aquesta via d'accés al peatge a càrrec d'Abertis i el quilòmetre de l' N-II en què es duplicarà la calçada, que va a càrrec de Foment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia