Infraestructures

Indignació pel semàfor de la Canya a l'N-260

Fa tres mesos que no funciona

A Sant Joan les Fonts, no ho entenen

L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts està fart de reclamar la posada en servei del semàfor de l'eix pirinenc a la Canya i ho ha tornat a fer davant dels responsables del Ministeri de Foment. L'alcalde, Joan Espona, ha recordat que aquest punt semafòric està situat en una cruïlla, on, sense aquesta senyalització, el risc d'accidents de trànsit o amb vianants és molt elevat.

I és que és un tram de l'eix pirinenc molt transitat, ja que inicia l'accés al sistema de túnels del Capsacosta. A més, però, és l'única via cap a la Vall de Bianya i, al punt on hi ha el semàfor, hi ha un pas de vianants i l'accés a la urbanització de la Roureda, a les instal·lacions de l'Associació Esportiva La Canya i també a la ruta turística de les colades basàltiques de Sant Joan.

L'alcalde recorda que, a més, a prop hi ha una parada d'autobús escolar, i que molts usuaris han de travessar la carretera en aquest punt. Segons ell, els veïns li han fet arribar moltes queixes sobre aquest problema.

Aquest semàfor es va avariar el 17 d'octubre. Els operaris de Foment hi van instal·lar un semàfor de precaució provisional, que no regula el trànsit, ni el pas de vianants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia