La neteja dels pluvials a Calp ha facilitat la recollida de la pluja

El fet que l'empresa mixta municipal d'abastiment Aigües de Calp, haja realitzat durant el mes de setembre treballs de manteniment i conservació de la xarxa de recollida d'aigües pluvials al poble, ha permès que les pluges dels darrers dies no produïren embassaments i discorreren sense massa problemes.

En total s'han netejat 365 punts de recollida de pluvials distribuïts entres els carrers Pintor Sorolla i La Niña, fins l'avinguda Rosa dels Vents i Juan Carlos I. És a dir, tots aquells que van a parar a la mar i que es troben a la part baixa del municipi, lloc en què habitualment se solen acumular les aigües dels aiguavessants.

També han estat netejats els pluvials del grup Antonio Ramos, avinguda de València, Gargasindi, carrer Cronista Pedro Pastor, eixida del Port, avinguda país Valencià i carrers del Pla Parcial Saladar, així com els de les partides Garduix, mançanera i Cometa II.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.