Infraestructures

Més seguretat al giratori de la Canya de Sant Joan

Nova connexió entre el camí de les Mulleres i el del Terra Vermell

Circular a peu o amb bicicleta pel sector de la rotonda de la Canya és ara més segur. L'Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha finalitzat la construcció d'una via de vianants en aquesta rotonda, que diàriament és molt utilitzada pels veïns del municipi i que comportava un risc potencial per a les persones que hi transitaven perquè usaven el voral per passar d'una banda a l'altra. Cal recordar que aquesta rotonda articula el trànsit dels vehicles que accedeixen o baixen del sistema de túnels del Capsacosta (eix pirinenc), i els que es desplacen entre Sant Joan les Fonts i Olot, sobretot per enllaçar amb l'autovia cap a Besalú i Girona.

Els treballs han consistit en l'habilitació d'un pas de vianants entre la carretera de les Mulleres i el camí del Terra Vermell, en la compactació del terreny i en la distribució d'un paviment de grava. Els treballs s'han enllestit amb la instal·lació d'una barana de fusta tractada per limitar el camí i en el desplaçament de la cuneta de desaigua a l'aire lliure.

Amb la construcció d'aquest nou pas de vianants, doncs, l'Ajuntament de Sant Joan completa la millora viària en aquest indret del municipi, iniciada amb la del semàfor de la zona esportiva de la Canya. Un punt de senyalització que regula el trànsit en un encreuament molt transitat i on hi ha una parada del transport públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia