Infraestructures

La constructora assumeix les deficiències del nou Auditori de Benilloba

L'Ajuntament ha elaborat un informe amb els defectes que presenta la infraestructura estrenada en campanya electoral

Un mes i mig després d'haver sigut estrenat amb l'actuació de la Orquestra Joves de la Diputació d'Alacant, l'Auditori de Benilloba, que no ha tornat a acollir cap esdeveniment des d'aleshores, ha perdut un dels panells de fusta que decoren l'exterior, alguns panys no funcionen correctament i ha provocat desperfectes pel desviament de l'aigua de la pluja en una de les cases adjacents.

L'Ajuntament s'ha vist obligat a acotar una part de l'exterior de l'edifici pel risc de despreniments i ha citat d'urgència als responsables de la Diputació i de la constructora FCC, responsable de l'obra.

Aquest dilluns passat, l'arquitecta de la institució provincial acompanyada del responsable d'obra de FCC han visitat les instal·lacions acompanyats de l'alcaldessa, Ana Delia Gisbert “Taes” i el regidor de l'Ajuntament, Jordi Jiménez. Durant la visita han pogut observar les deficiències que presenta l'edifici, estrenat fa poc més d'un més i que, fins ara, tan sols a acollit un acte, el 17 de maig, un concert de l'Orquestra Jove de la Diputació d'Alacant.

Els responsables de la Diputació i FCC han assumit la situació i s'han compromés amb l'Ajuntament de Benilloba a dur a terme les actuacions oportunes per tal de reparar les deficiències de l'edifici, així com els danys materials que van causar les pluges a una casa adjacent i que es van ocasionar per l'entrada d'aigua provocada per l'obra.

Aquestes mateixes pluges també van ocasionar xicotets desperfectes a l'interior de l'Auditori, on l'aigua va penetrar per una de les portes laterals fins a la 6a butaca de la 1a fila i, divendres passat, un dels panells de fusta decoratius de l'exterior de l'edifici va caure, el que va obligar als serveis municipals a acotar la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia