El govern adjudica les obres per reobrir l'aeroport de la Seu d'Urgell

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha adjudicat a l'empresa Acsa Sorigué les obres que permetran la reobertura de l'aeròdrom de la Seu, a partir de mitjan any vinent, per un import d'1,9 milions.

Segons es va informar ahir des del departament, l'actuació significa un pas endavant pel que fa a la reactivació d'aquesta important infraestructura i pel desenvolupament de les comarques del Pirineu. Les obres consistiran en el condicionament de les instal·lacions actuals per posar-les en servei com a aeròdrom durant el primer semestre de l'any que ve.

El govern té com a objectiu reobrir i potenciar l'aeròdrom de la Seu per disposar d'una infraestructura clau per a la dinamització econòmica i turística del Pirineu i recuperar, així, unes instal·lacions tancades.

L'aeròdrom de la Seu, situat entre els termes municipals de Montferrer, Castellbò i Ribera d'Urgellet, va ser inaugurat el 1982 i va funcionar de manera estable fins a l'any 1984, que va ser quan hi va tenir lloc l'últim vol comercial. Posteriorment, va ser utilitzat per a l'aviació esportiva i general.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.