3,8 milions d'euros per a infraestructures de l'aigua al Camp de Tarragona

Entre el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, i els Departaments de Medi Ambient i Habitatge, i Agricultura, Alimentació i Acció Rural, s'invertiran 3,8 milions d'euros al Camp de Tarragona. Aquesta inversió té per objectiu, en l'àmbit català, finançar diverses infraestructures rurals i del cicle de l'aigua.

Al Camp de Tarragona s'invertiran 3,8 milions d'euros destinats a finançar infraestructures a Vila-seca, Tarragona, Salou, Perafort i Constantí.

En concret, el programa de reutilització d'aigües regenerades de Tarragona, Vila-seca i Salou rebrà 2,3 milions d'euros. També es veuran beneficiats tres dipòsits d'aigua potable: el de la nau de control del CAT, a Constantí, el de la cota 118 a Tarragona, i el dipòsit situat a EB4, a Perafort. Aquests projectes rebran cent mil euros cadascun.

Es destinaran dos-cents mil euros al dipòsit regulador a l'EB-2, a l'Hospitalet de l'Infant. Finalment, es realitzaran actuacions de garantia i millora de la qualitat en l'abastament en l'àmbit del Consorci d'Aigües de Tarragona. A aquestes actuacions, s'hi destinarà un milió d'euros.

Aquestes sis actuacions estan incloses dins un total de 43 a tot Catalunya. Aquestes intervencions tindran un finançament de 199,72 milions d'euros en infraestructures del cicle de l'aigua. A més, també es destinaran 17,5 milions d'euros en regadius i 7,2 milions en camins rurals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.