Infraestructures

Pla d'inversions per millorar xarxes d'aigua

El ple de la Diputació de Lleida va aprovar divendres les bases del nou pla d'inversions per a la millora en la gestió de l'aigua d'ús públic per a les anualitats 2016, 2017, 2018 i 2019. Aquest pla subvenciona les inversions que fan els municipis en la millora i adaptació de les infraestructures de distribució d'aigua destinada a consum, en la implementació i millora de sistemes de tractament i potabilització d'aigua destinada a consum i en la millora i adaptació de les infraestructures de tractament de l'aigua en piscines municipals.

La dotació serà de 5.640.000 euros repartits en quatre anualitats. Aquest 2016 es finançarà fins als 500.000 euros, el 2017 i el 2018 s'hi destinaran 1.800.000 euros cada any i el 2019 la corporació aportarà els 1.540.000 euros restants.

En matèria de carreteres, es va aprovar el projecte constructiu de rehabilitació del ferm a la C-230a, de Lleida a Llardecans, en el tram comprès entre Torres de Segre i Sarroca de Lleida. Igualment, es va donar llum verd al desglossat núm. 2 i l'actualització de preus del projecte de condicionament de la carretera local LV-9042, de la C-12 (les Avellanes) a Santa Linya.

També es va acceptar la delegació de la gestió i recaptació de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica de l'Ajuntament de les Borges Blanques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona