Infraestructures i serveis

municipal

serveis

Els joves de Premià de Dalt tindran bus de nit gratuït els divendres de tot l'any

L'Ajuntament adjudica per dos anys el servei que unirà el municipi amb la zona d'oci de Mataró

El transport es reprendrà la primera quinzena de gener

Premià de Dalt tindrà servei de bus de nit gratuït els divendres de tot l'any, segons va anunciar en l'últim ple el regidor de Transport Públic, Carles Medina (PDECat). La gran acollida dels joves obtinguda des del juliol fins a l'octubre –amb 564 usuaris– amb la posada en marxa de la prova pilot ha facilitat que des del consistori s'hagi tornat a apostar, i aquest cop de manera permanent, per un vehicle que uneix el municipi amb la zona d'oci i discoteques de Mataró i que permet als joves traslladar-se amb seguretat sense haver d'agafar el vehicle particular i estalviant als pares d'anar-los a buscar. Medina es mostra convençut que l'aposta feta pel consistori tindrà la mateixa acceptació que durant la prova pilot. “Volem que el servei comenci a funcionar la primera quinzena de gener, i ja he rebut un munt de trucades de gent que s'interessa per saber quan torna a començar”, apunta el regidor.

L'empresa que s'encarregarà del transport és la mateixa que el va iniciar; pertany al grup La Pau, que afegeix al servei un seguit de campanyes de prevenció que duran a terme els monitors que acompanyen els viatgers i que manté l'espai cardioprotegit. “El bus de nit s'ha atorgat per dos anys, prorrogables a dos anys més, i es mantindran una expedició d'anada i una de tornada i les parades que hi havia”, especifica Medina.

El regidor concreta que la majoria d'usuaris tenen entre 16 i 17 anys perquè els divendres és el públic que pot accedir a les discoteques de Mataró. Els viatgers poden fer la reserva prèvia a través del web, fet que els garanteix que tindran lloc al bus de nit i disposen d'accés preferent a l'establiment Cocoa.

LA FRASE

El bus de nit s'ha atorgat per dos anys, prorrogables a dos més, i mantindrà expedició d'anada i de tornada
Carles Medina (PDECat)
regidor de transport públic de l'ajuntament de premià de dalt

LA XIFRA

564
usuaris
va sumar durant la prova pilot del juliol a l'octubre el bus de nit gratuït de l'Ajuntament de Premià de Dalt


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]