Infraestructures i serveis

municipal

oci

El bus d'oci nocturn de Premià de Dalt incorpora monitors

El transport adreçat als joves que volen anar de festa a Mataró funcionarà tots els divendres fins al 15 d'octubre

Els joves de Premià de Dalt que vulguin anar de festa a la zona d'oci de Mataró tornen a tenir aquest estiu transport gratuït. L'Ajuntament ha posat en marxa aquesta setmana el servei que unirà les dues poblacions tots els divendres des d'ara i fins al 15 d'octubre amb una capacitat per a 46 viatgers, amb monitors i un nou servei de cardioprotecció. La iniciativa, que es va estrenar l'any passat amb una bona acceptació del col·lectiu, presenta novetats destacades, segons explica el regidor de Transport Públic, Carles Medina (CDC). “Els interessats poden garantir-se un seient amb una reserva prèvia a través del web municipal i tots els viatgers que facin el trajecte d'anada i tornada hauran d'identificar-se”, precisa Medina, que recorda que s'han ajustat els horaris i les freqüències del bus en funció de les necessitats detectades l'any passat.

“Concentrem el servei els divendres i fem un únic viatge d'anada i un de tornada, perquè l'estiu passat, que en fèiem dos d'anada i dos de tornada, vam detectar que la meitat no s'omplien”, precisa. A més, el transport l'utilitzen majoritàriament nois de 16 i 17 anys per als quals l'oferta d'oci mataronina reserva el divendres. “El dissabte, que també circulava el bus, ja no l'agafaven el usuaris perquè la gent de 18 anys acostuma a baixar a Mataró pels seus propis mitjans.” La presència de monitors en el vehicle permetrà assegurar el normal desenvolupament del viatge i el regidor explica que a l'anada s'aprofitarà per fer campanyes de prevenció entre els joves. El vehicle, que pertany al grup La Pau amb el qual ha signat el conveni l'Ajuntament, està equipat amb un sistema de cardioprotecció.

“Des del consistori hem apostat per un servei que permet garantir més seguretat en el trasllat dels nostres joves a les zones d'oci de Mataró i que dóna més tranquil·litat a les famílies”, destaca el responsable de Transport Públic. El bus farà tres úniques parades. Sortirà a les 11 de la nit des de la carretera dels Sis Pobles, davant del camp de futbol municipal, i s'aturarà a la rotonda de les flors i acabarà el trajecte a la zona de la discoteca Cocoa, que, a més, facilita l'accés sense cues als usuaris del transport. La tornada serà a les 4:45 h de la matinada.

LA FRASE

Els interessats poden garantir-se un seient amb una reserva prèvia a través del web municipal
Carles Medina (CDC)
REGIDOR DE TRANSPORT PÚBLIC DE L'AJUNTAMENT DE PREMIÀ DE DALT


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia