Infraestructures i serveis

Renfe va deixar tancats uns passatgers a Molins

Una dotzena de passatgers van quedar tancats a l'estació de Renfe a Molins de Rei dissabte passat a la matinada, després que l'últim tren arribés amb retard. Segons va avançar ahir RAC1, el tren en què viatjaven els passatgers va arribar a l'estació a la 1.25 de la nit, una hora més tard del previst, com a conseqüència d'un atropellament a l'altura d'Arc de Triomf, a Barcelona. Els passatgers que van baixar del tren es van trobar totes les portes tancades i ningú que els pogués atendre, per la qual cosa no van poder sortir al carrer. Entre aquesta dotzena de persones hi havia gent gran, una embarassada i un nadó. Alguns viatgers van saltar les tanques i la resta van poder sortir gràcies a l'ajuda d'un veí, la casa del qual està enganxada a l'estació i que es va despertar quan les persones atrapades van colpejar una finestra, a través de la qual van saltar a l'interior de l'habitatge i van accedir al carrer.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va anunciar ahir l'obertura d'un expedient informatiu a Renfe “que molt probablement acabarà amb una sanció molt contundent”. Segons Rull, que va lamentar que no s'hagués assabentat de l'incident per Renfe, aquesta va ser “una errada producte de la descoordinació inadmissible que redueix la credibilitat” de la companyia. Rull va demanar un cop més el traspàs de Rodalies a la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia