Els ecologistes denuncien la inoperància de l'ecoparc de Villar

Per al grup Ecologistes en Acció de la Serrania, des de la constitució del Consorci Gestor de Residus, la ciutadania en el seu conjunt, ha hagut de desembutxacar un diners per un servei que mai no ha estat prestat, perquè, en opinió dels components d'aquesta organització ecologista, tot i pagar la taxa de recollida de femt, hi ha mancança de contenidors de tota mena, àrees d'aportació insuficients i nombrosos recipients inservibles.

A totes aquestes deficiències se lli suma la privatització de la gestió de l'Ecoparc de Villar i, és així com, s'observa que després de l'estiu, el primer que ha fet aquesta nova gestora ha estat retallar en dies de replega i acotar les quantitats de recollida i els materials que s'hi accepten, sempre en funció del benefici econòmic que l'empresa li pot treure.

D'aquesta manera, i sempre segons l'opinió d'Ecologistes en Acció, de la llista de deixalles que s'hi admeten, resten exclosos un bon grup de materials tòxics comuns com és el cas dels fibrociments, el PVC i d'altres.

És d'aquesta manera, amb la limitació de material acceptat que han tornat a reviscolar alguns punts incontrolats d'avocament al seu voltant, mentre el seu manteniment li costa a la municipalitat de Villar uns 84.000 euros a l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.