Infraestructures i serveis

municipal

recollida d'escombraries

Més diners al Masnou per recollir la brossa

El ple aprova una modificació del servei actual que augmenta la freqüència

L’Ajuntament del Masnou va aprovar en el ple de la setmana passada una ampliació de la inversió en el servei de recollida de residus, neteja viària, passeig marítim i platges per pal·liar les deficiències detectades. En concret, es va modificar l’augment dels serveis de recollida de desbordaments dels contenidors –amb un reforç especial a l’estiu–, l’increment de la freqüència de la recollida de la fracció d’envasos i la regularització del servei de recollida dels contenidors de tipus iglú.

Aquesta mesura suposa el pagament de 37.962,08 euros de més fins al 31 de desembre i un total de 162.833,90 euros per cada any que duri el contracte. Aquesta modificació suposa un increment del 8,83% sobre el preu anual d’adjudicació i serà efectiva a partir de l’octubre. L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras (ERC), va explicar ahir que la modificació respon a la necessitat urgent de trobar una solució eficient “que es posarà en marxa immediatament”. “El servei ha experimentat un increment important sobretot en la recollida de fraccions que fins al març duia a terme el Consell Comarcal del Maresme ”, comenta.

El nou sistema global de recollida de la brossa va entrar en funcionament el febrer del 2016 amb un cost anual d’1.843.084,39 euros i un termini de quatre anys, amb possibilitat de prorrogar-lo dos anys més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia