Algunes urbanitzacions del Vallès Occidental ahir a la tarda encara no tenien subministrament elèctric

El Vallès Occidental ahir va anar recuperant progressivament la normalitat. Tot i això, avançada la tarda algunes urbanitzacions encara no tenien restablert el subministrament elèctric. És el cas de les Planes, la Floresta i Valldoreix –l'Ajuntament de Sant Cugat tenia constància de les queixes d'uns 200 abonats–; l'Airesol D, el Balcó i el Racó, a Castellar del Vallès, o la meitat del municipi de Sant Llorenç Savall. A la urbanització Les Marines, d'aquesta última localitat, ja hi havia hagut una apagada dilluns al matí.

La residència d'avis de Sant Llorenç, gràcies a uns grups electrògens propis, va poder mantenir els serveis bàsics, però les últimes informacions que tenien d'Endesa no apuntaven a un restabliment total de l'electricitat fins a la tarda d'avui. En cas que es confirmi, això podria impossibilitar l'obertura de la llar d'infants, situada en la part del poble afectada. Pel que fa a la resta d'incidències, les comunicacions amb Castellar ja estan completament normalitzades, després que la neu, el trencament de pins i, sobretot, la caiguda de dos pals de la línia de telèfon –que es van reparar amb molta celeritat– les fessin molt complicades durant tot dilluns.

A Castellar es va comptabilitzar que, entre la carretera de Sant Llorenç Savall, l'Airesol D i el Balcó, ja s'havien retirat una trentena de pins de la calçada fins ahir al matí, moment en què les màquines llevaneu van tornar a fer transitables els carrers de les urbanitzacions. Tot i això, el servei de la línia d'autobús C4 es va continuar limitant a arribar als accessos, tant de l'Airesol D com de Sant Feliu del Racó.

D'altra banda, a Vacarisses la situació s'ha normalitzat després que fins a nou màquines llevaneu hi treballessin intensament durant tot el matí d'ahir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona