Serveis

serveis

Apugen el preu dels pàrquings de zona blava el Pas de la Casa

Els aparcaments pugen aquest any un 25% i el següent, el 50%

Redueix a mitja hora l'aparcament gratuït

Aparcar a el Pas de la Casa serà molt més car a partir d'ara. I és que la setmana passada es va aprovar El comú revisa la política de gestió dels aparcaments verticals, horitzontals i zona blava del Pas de la Casa. La revisió inclou apujar-ne els preus i reduir a mitja hora el termini màxim d'aparcament gratuït. Així, a partir d'avui el tiquet s'apuja un 25% mentre que al 2011 l'increment serà del 50%. La mesura respon a la necessitat, segons la corporació, de compensar la concessionària que gestiona els aparcaments de la localitat, que hi perdia diners perquè els aparcaments horitzontals són més baixos.

En el mateix consell, el comú va aprovar ampliar la concessió dels aparcaments horitzontals (Bullidor i Copríncep) per un període de 5 anys.

També es va donar el vistiplau a la reducció del temps d'estacionament gratuït a 30 minuts, tant a Encamp com el Pas de la Casa, amb la finalitat de reduir el diferencial de preu entre els aparcaments horitzontals i verticals, tal i com s'ha fet en altres parròquies.

Estudi

Aquestes mesures s'han aprovat després que un informe econòmic encarregat pel comú en recomanés la seva aplicació. La voluntat d'aquesta proposta és la d'evitar una ruptura de l'equilibri econòmic de la concessió encarregada de gestionar els aparcaments del Pas de la Casa, segons el comú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.