Serveis

energia

Gas Natural subministrarà l'Aldea a partir d'aquest semestre

Gas Natural Fenosa invertirà 8,2 milions d'euros en l'ampliació de la xarxa de distribució. Construirà 56,7 nous quilòmetres de xarxa (7,6 milions), i la resta de la inversió (0,6 milions) es destinarà a la renovació i ampliació de prop de 0,5 quilòmetres de la xarxa actual. L'extensió de la xarxa preveu fer arribar enguany el subministrament de gas natural als municipis de l'Ametlla de Mar, els Pallaresos, el Catllar i l'Aldea. És en aquest últim municipi on preveu iniciar el subministrament al llarg d'aquest semestre.

La companyia té en fase d'estudi els projectes per fer arribar el gas a l'Ampolla i la Sènia, a través de les plantes de gas natural liquat (GNL). D'altra banda, treballa en la tramitació del projecte i de les autoritzacions de les infraestructures de transport secundari entre Móra, Ascó i Flix, i de l'Ametlla, l'Ampolla, Camarles i el Perelló, així com l'eix entre Perafort i la Secuita.

L'esforç inversor i comercial de la companyia permetrà incorporar 4.600 nous punts de subministrament al llarg del 2011 a les comarques de Tarragona. Gas Natural Fenosa ha invertit 9,8 milions d'euros a les comarques de Tarragona el 2010. En aquest exercici va incorporar 4.525 nous punts de subministrament, fins a arribar als 152.795. A través de la distribuïdora subministra 45 municipis del Camp i de l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona